Смолянчанин застава начело на новия Селекционен съвет на “Лудогорец”

сряда, 21 ноември 2018 г.

Сериозни кадрови промени в ръководството на Лудогорец

Управителният съвет на ПФК Лудогорец утвърди промените в организационната структура на Клуба, които бяха анонсирани в началото на месец октомври.

Създаден беше Селекционен съвет, начело на който застава директорът “Спортна администрация” Георги Караманджуков , информираха от клуба. Той ще бъде отговорен за цялата спортно-техническа дейност в ПФК Лудогорец.

Караманджуков ще контролира работата в спортно-техническия щаб на представителния отбор, както и дейността на Лудогорец II, и Детско-юношеската академия на клуба. На този етап длъжността “Спортен директор” в ПФК Лудогорец остава вакантна.

Георги Караманджуков работи в клуба от февруари 2011 г. Директорът “Спортна администрация” е с дългогодишен управленски опит в сферата на футбола. Бил е Изпълнителен директор на Родопа Смолян в продължение на 15 години, директор “Спортна администрация” в ПФК Нафтекс и вицепрезидент на Аматьорската футболна лига. Завършил е “Спортен мениджмънт” в Националната спортна академия.

Междувременно ръководството на клуба постигна договорка с известния български футболист Иван Цветков, който започва работа в скаутското звено на ПФК Лудогорец. Цветков има успешна кариера в Холандия и Турция. Бързо печели авторитет и при завръщането си в България, където облича екипите на Пирин, Левски и Ботев, Пловдив.

Източник: SmolyanNews.com

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009