"Родопа" загуби гостуването си на "Черноморец" с 0:2

"Родопа" загуби гостуването си на "Черноморец" с 0:2

"Родопа"(Смолян) загуби гостуването си на "Черноморец"(Бургас) с 0:2. Двубоят от 18-ия кръг от първенството на Трета лига-Югоизточна група се игра днес, на стадиона в черноморския град. И двата гола за домакините са дело на Мариян Тонев. Резултатът бе открит в 32-та минута, след като Тонев напредва от ляво на вратата на гостите, преодоля Мурад Ибраим и с диагонален удар от малък ъгъл вкара топката в мрежата на Стилиян Ангелов.

Второто попадение падна в 98 – та минута, след като главният рефер на двубоя Боян Славков, отсъди дузпа за игра с ръка в наказателното поле на"Родопа" от страна на Стефан Киков. Съответно наказателният удар бе бит от Тонев, който не сбърка и удвои резултата за “акулите” и оформи крайното 2:0.

Футболистите на “Родопа” не успяха да се възползват по най-добрият начин от създадените от тях ситуации пред противниковата врата. При една от тях двама играчи успяха да се измъкнат напред в половината на домакините, след дълъг пас на вратаря Ангелов, но за съжаление завършекът на атаката не се увенча с успех и ударът на Адриан Сюрджиев бе извън рамката на противниковата врата. При тази ситуация, която се разигра през втората част на мача, домакините имаха сериозни претенции към реферите. Новото попълнение на отбора от Смолян Иван Ангелов, който бе привлечен от “Атлетик"(Куклен) и влезе като резерва също пропусна добро положение. Атаката бе реализирана от Николай Тихомиров, Мустански центрира, Сюрджиев пропусна топката, а Ангелов не успя да вкара топката от вратарскато поле. През първата част, гостите също имаха няколко добри атаки. Ръководството на "Родопа” изрази задоволството си от мъжката играта на момчетата, въпреки загубата.

Вирни се горе