"Родопа-Смолян" привлече Даниел Кутев

"Родопа-Смолян" привлече Даниел Кутев

Даниел Кутев вече е футболист на “Родопа-Смолян” и през настоящият сезон ще играе за отбора в Трета лига – Югоизточна група. Кутев се договори с ръководството на тима от Смолян през седмицата и днес ще играе в домакинската среща на тима срещу “Левски” – Карлово. Кутев е родом от Златоград и е юноша на " Родопа", където дебютира и в мъжкия футбол. В последствие подписва договор с елитният гръцки “Шкода” (Ксанти), с чиято фланелка играе в местната Суперлига. Впоследствие Кутев е преотстъпен първо на Кавала, а след това и на Нестос Хрисопули, с който малко по-късно парафира за постоянно. Пред 2016 година крилото заиграва за “Ботев” (Пловдив), след края на кампанията техничарят отново подписва с Нестос Хрисопули. А след това с “Витоша” (Бистрица), когато тимът започва да играе в Първа лига. 29-годишният играч остава там до преди дни, където след разтрогването на договора си пристига отново в Смолян.

Същевременно Георги Чакъров разтрогна по взаимно съгласие с “Родопа-Смолян”.

Мачът между “Родопа-Смолян” и “Левски” – Карлово е днес от 18 часа на Стадион “Септември”, в кв. “Райково”. В групата за мача за тима от Смолян се завръщат Теодор Стефанов и Михаел Кисьов, които заради травми пропуснаха гостуването на тима в Карнобат. Елмир Мустански пропуска мача заради наказание.

Главен съдия на мача е Валентин Железов с помощници Младен Вълчев и Ганчо Джевлеков, и тримата от Бургас. 4-ти съдия е Петър Мечев от Пловдив, а делегат е Радослав Фисински от Смолян, който е и председател на Областният футболен съюз.

Вирни се горе