"Родопа-Смолян“ победи „Димитровград 1947“ с 2:0

"Родопа-Смолян“ победи „Димитровград 1947“ с 2:0

„Родопа-Смолян“ победи „Димитровград 1947“ с 2:0. Последният мач от четвъртия кръг на Трета лига-Югоизточна група се игра днес на смолянския Стадион „Септември“, в кв. „Райково“. Точни за домакините бяха Стефан Чилингиров и Даниел Кутев.

Чилингиров откри резултата в 34 минута. Той бе най-съобразителен пред противниковата врата, след разбъркване, в следствие на добре изпълнен фал от страна на Кутев.

Вторият гол падна в първата минута на вторите 45 минути, когато Кутев се възползва от добро центриране на свой съотборник и с глава вкара топката във вратата на Стамен Бояджиев от „Димитровград 1947“. Това се оказа и крайният резултат в двубоя.

Главният съдия на мача Валентин Станчев изгони футболист на гостите, заради втори жълт и съответно червен картон. Преждевременно мача в 52 минута напусна Христо Господинов, като доста негови съотборници бяха официално предупредени с жълти картони.

В самото начало на мача, заради травма играта напусна Владимир Драмалиев, който бе заменен от Ромарио Димитров. В последствие се оказа, че Драмалиев е получил разтежение.

Вирни се горе