"Родопа" победи "Лудогорец III" с 3:1 в контрола

"Родопа" победи "Лудогорец III" с 3:1 в контрола

“Родопа”(Смолян) победи ”Лудогорец III” с 3:1 в приятелска среща играна днес на Стадион “Септември” в смолянският квартал “Райково”. За домакините се разписаха Михаел Кисьов на два пъти и Теодор Стефанов. Единственото попадение за отбора от Разград бе дело на Борислав Рупанов.

Резултатът бе открит в 16-та минута от Кисьов, който успя да преодолее противниковата защита и с добър удар вкара топката във вратата на “Лудогорец III”. Малко преди това, Даниел Димитров нацели гредата на гостите, като отново той пропусна да вкара за “Родопа” в 30-та минута. Капитанът на “зелено-белите” Теодор Стефанов успя да вкара за 2:0 в 37-та минута, след добра асистенция на Кисьов. Третият гол за" Родопа" падна в 71-та минута, като отново той бе дело на Михаил Кисьов. В 85-та минута Борислав Рупанов намали за 3:1.

Главен съдия на двубоя бе Владимир Овчаров, а съответно негови асистенти Румен Иванов и Сашо Пайталов. Това е тройката, свирила последният мач в България на Овчаров преди да замине за Швейцария. Това бе последната контрола на" Родопа" от подготовката на тима за шампионата на “Трета лига” – Югоизточна група.

Стартов състав на “Родопа”: Милко Баданов (46 Стефан Дафовски), Любослав Петров, Николай Тихомиров, Адриан Сюрджиев, Владимир Драмалиев, Георги Пелтеков (81Никола Бандев), Елмир Мустански, Теодор Стефанов(К), Иван Ангелов, Даниел Димитров и Михаел Кисьов.

Вирни се горе