"Родапа" загуби с 0:3 от "Черноморец" Пм

"Родапа" загуби с  0:3 от "Черноморец" Пм

Зелено-белите отново днес инкасираха загуба с 3:0 от отбора на “Черноморец” Поморие след изключително слаба игра.Много бързо момчета трябва да разберат, че сега им се дава шанс за изява и да се хвърлят за топката. В началото се видя, че противника не е нещо особено и може да се изненада.Първо Драмалиев се откъсва сам в 13-та мин., но би слабо встрани. Веднага след това Росен Стоименов “Родопа” бе намерен чудесно, стреля от дистанция малко над напречната греда.Последваха няколко посредствени минути и за двата отбора до 31-та мин., когато с мощна “тупалка” извън наказателното поле Георги Калоянов “Черноморец” вкарва за 0:1. До края на полувремето не се случи нищо интересно.Последва една смяна в състава на домакините в 42-та мин.,когато напусна Александър Бозов, на негово място в игра се появи Борислав Благоев и един жълт картон в 45-та мин. за грубо влизане на Пламен Димитров от “Черноморец”. Силни минути след почивката последваха за гостите,когато още в 47-та минута след фаул за “Черноморец” и центриране,топката бе засечена във вратата на домакините от Георги Костадинов за 0:2. Малко по-късно в сходна ситуация след центриране и плонж с глава на Пламен Димитров от “Черноморец” се стигна до 0:3. В 56-та мин. бе най-чистото голово положение за "Родопа".Борислав Благоев излезе сам срещу вратаря на гостите, но вместо да стреля се опита да подаде,когато стража на гостите спаси.До края на срещата не се случи нищо интересно, единствено в 72-та мин.бе една греда за гостите от Поморие. За статистиката до края на срещата бяха извършени всички смени и в двата отбора. Ето и съставите на двата отбора:

“Родопа”: Красимир Кехайов, Пламен Башев, Боян Георгиев (к), Павел Кехайов, Наско Заимов, Ради Дичев, Александър Бозов (42'- Борислав Благоев), Росен Стоименов, Теодор Стефанов (58'- Боян Кедиков), Ангел Карталов (83'- Светлин Хаджиев) и Владимир Драмалиев.

“Черноморец” Поморие: Янко Георгиев, Мирослав Коев, Костадин Велков, Велин Дамянов, Малин Орачев (к), Венелин Филипов, Георги Костадинов, Георги Калоянов (78'- Пламен Димов), Пламен Димитров (62'- Любомир Божинов), Цветан Филипов (67'- Галин Димов) и Бранимир Костадинов.

Вирни се горе