Отбора на Смолян в битка за Маракана

Отбора на Смолян в битка за Маракана

32-та най-добри тима от Хасково, Смолян и Кърджали ще премерят сили на стадион „Раковски“ в битката за Маракана

Тази събота (21 юни), на стадион „Раковски“ в Димитровград ще се проведе шестият полуфинален кръг на Kamenitza Фен Купа 2014. И тази година пътят към Маракана минава през Фен Купа, а националните шампиони на турнира ще станат свидетели на едно незабравимо футболно събитие – мач на бразилския национален отбор във футболното сърце на Рио де Жанейро. Официалното откриване на турнира започва в 12:30 часа и ще бъде дадено лично от кмета на Община Димитровград, г-н Иво Димов. Сред официалните гости се очаква да бъдат множество известни бивши футболисти, както и редица обществено значими личности от града домакин и региона. Водещи на турнира ще са познатите на всички фенове Иво Райчев и Мишо Дюзев.

В борбата за определяне на следващите двама претенденти за Маракана ще се включат 32 тима, преминали квалификационната фаза измежду близо 100 отбора от областите Хасково, Смолян и Кърджали. Сред участниците ще бъдат и още два специални тима – в традиционния демонстративен мач след откриването в събота, един срещу друг ще се изправят отбор на Община Димитровград и отбор на местните журналисти. С много емоции ще бъде съпътстван и финалният мач, който ще се проведе от 13:00 часа в неделя (22 юни).

Веднага след края му, около 13:30ч, новите регионални шампиони на Родопите ще бъдат наградени на специална церемония. Освен зрелищните мачове, на стадион „Раковски” ще се проведат и редица игри на корпоративните партньори на турнира adidas, Globul, Ford Moto-Pfohe и Samsung, които по традиция и тази година ще раздават множество щедри награди. Снимки, подробности и актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България можете да намерите във facebook на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница на Kamenitza Фен Купа 2014, www.kamentiza.bg/FanCup.

Вирни се горе