Петима Олимпийски шампиони подкрепиха инициативата на Тони Синапов

 Петима Олимпийски шампиони подкрепиха инициативата на Тони Синапов

Миналата година Антон Синапов стартира инициатива за събиране на средства за децата от спортен клуб “Рожен-Чепеларе 2016”. Родният биатлонист събра 2500лв., с които бяха закупени екипи, раници, колани, бидони, часовници и други консумативи за подрастващите таланти.

Българинът стартира инициатива и през този сезон, но форматът ще е малко по-различен, а средствата ще се използват за закупуване на ролки. Всеки един номер ще бъде разиграван на търг и всеки, който предложи най- добра цена за номер ще се сдобие с него, обяснява Синапов.

Състезателните номера са със стартова цена от 40лв. и всеки има право на неограничен брой наддавания. Стъпалото за надаване е минимум 5 лв. и всичко ще се осъществява в коментарите под даденият номер в социалните мрежи.

През два дена ще бъдат публикувани по два състезателни номера. Всички състезателни номера са общо 16 на брой.

Първите два номера са с автограф на петкратния Олимпийски шампион Мартен Фуркад (Франция) и двукратната шампионка от игрите в ПьонгЧанг – Лаура Далмайер (Германия). Двамата асове нa съвременния биатлон са сред най-активните в инициативата на Тони Синапов и изненадите от тях са най-много.

Освен от Фуркад и Далмайер, българинът получи подкрепа от още трима златни медалисти от последните игри в Южна Корея. Останалите номера са с автографи на състезатели с победи за Световната купа, както и на такива спечелили по няколко малки и големи кристални глобуса.

Кои са те ще разберем в следващите няколко дни.

Може да се включите в инициативата на Тони Синапов в неговата страница във Фейсбук:

https://www.facebook.com/tonisinapov666/

Вирни се горе