Пампорово все още предлага перфектни условия за ски и туризъм

Пампорово все още предлага перфектни условия за ски и туризъм

От община Смолян напомнят, че заедно с курорта Пампорово обявяват дни на безплатното Великденско каране. Съвместната инициатива ще се проведе под патронажа на кмета на Смолян Николай Мелемов, а целта й е популяризирането на ски спорта.

В два дни около Великденските празници, всички лифтове и съоръжения ще могат да се ползват свободно. Както съобщи изпълнителният директор на „Пампорово” АД Мариян Беляков, на 9-и и на 12-и април – понеделник и четвъртък, карането в курорта ще бъде безплатно за абсолютно всички. Всеки любител на ски-спорта е добре дошъл в Пампорово.

Въпреки топлото пролетно време Пампорово все още предлага перфектни условия за ски и туризъм. Рекордната за тази година снежна покривка от над 2 метра ще позволи сезонът да продължи до средата на април. Никъде по пистите няма оголени места, а съчетанието на слънце и сняг продължава да привлича туристите. Преобладават българите, които избират Пампорово за семейна почивка. В края на сезона те могат да ползват сериозни отстъпки, обявиха от курорта.

Освен промоционалните пакети, които предлагат всички хотели, намаление има и в цените на лифт-картите. До края на сезона дневната карта струва 41 лв., а полудневната – 31 лв.

Вирни се горе