Официално: Наджи Шенсой е новият треньор на Локо (Пд)

Официално: Наджи Шенсой е новият треньор на Локо (Пд)

Въпросителните и притесненията на досегашния старши треньор на Вихрен Наджи Шенсой вече отпаднаха. Макар и по телефона, новият собственик на Локомиотив (Пловдив) Константин Динев е уведомил Наджи Шенсой, че вече е определен да води отбора от “Лаута”.

"Много съм доволен, че досегашния президент Константин Динев, с който работихме кратко време във Вихрен (Сандански), изпълни обещанието си. При пристигането ми в Сандански преди два месеца, на разговор на четири очи, той ми спомена, че има намерение да закупи Локомотив (Пловдив). Стане ли това, ще ме вземе за страрши треньор. Това вече е факт и аз ще бъда в тандем с Добри Митов, с когото работихме преди това в Беласица, Пирин и Вихрен.

Ситуацията в Локомотив (Пловдив) е много тежка, ще трябва да направя всичко възможно отборът да оцелее в “А” група. Аз не се притеснявам, защото когато поех Пирин (Благоевград), отборът се намираше в много тежко положение, но съумях да го мобилизирам и го оставих в “А” група и дори играхме финал за купата на България с Литекс.

Вирни се горе