Нулево равенство на контролата на "Родопа" с "Извор" в Оризари

Нулево равенство на контролата на "Родопа" с "Извор" в Оризари

При нулево равенство завърши контролата на “Родопа"(Смолян) с "Извор” (Горски извор), която се игра днес на стадиона в пловдивското село Оризари. Равностоен мач, в който и двата отбора имаха своите положения за гол. През първото полувреме Владимир Драмалиев нацели гредата на противниковия тим, като през втората част на двубоя тимът от Горски извор също стигна до удар в гредата.

“Родопа” стартира двубоя в състав: Стилян Ангелов, Никола Тихомиров, Стефан Киков, Ромарио Димитров, Владимир Драмалиев, Пелтеков, Иван Караиванов, Елмир Мустански, Теодор Стефанон, Христо Ковачев и Стефан Чилингиров.

Чилингиров напусна принудително играта в края на първото полувреме заради контузия, като бе заменен от Любослав Петров. През вторите 45-минути старши треньорът на отбора Юлиян Сюрджиев пусна в игра и юношите Чавдар Палагачев, Александър Димитров и Александър Альолов.

Това бе втората приятелска среща на “Родопа” от началото на зимната подготовка на тима за пролетният сезон на Трета лига-Югоизточна група. В първата контрола “зелено-белите” загубиха от “Спартак"(Пловдив) с 0:2. Във вторник тимът от Смолян ще играе третата си контрола с "Лудогорец III”. Двубоят е от 14:30 часа на стадиона в Хисаря.

Вирни се горе