Младежите от “Smolyan Cup” организират поредния благотворителен футболен турнир

Младежите от  “Smolyan Cup” организират  поредния благотворителен  футболен турнир

Младежите от “Smolyan Cup” организират поредния благотворителен футболен турнир. Този път за лечението на Никодим Касабов

Младежите от “Smolyan Cup” организират Благотворителен футболен турнир на 15 и 16 юни на стадиона в Смолян. Набраните средства от входните такси на участниците и от доброволните дарения на присъстващите ще бъдат дадени за лечението на Никодим Касабов. Той от седем години се бори с тумор в мозъка. Сумата необходима за интервенцията и лъчетерапията е около 30 хил. евро. Семейството на Никодим няма толкова пари и всеки един събран лев ще е от полза, съобщи Цветан Петров от “Smolyan Cup”

Нека покажем съпричастност към съдбата на този човек и покрай приятното ,а именно “разцъкването” на футбол с приятели през уикенда, свършим и нещо полезно и стойностно, призовават петимата младежи известни с благотворителната си дейност от много години.

Желаещите да участват в турнира ,могат да регистрират отбор по познатата схема на сайта на турнира: http://smolyancup.eu/index.php. Крайният срок за регистрация е 13 юни (четвъртък).

Очакваме Ви приятели !

Вирни се горе