Младенов: Никой не може да ме спре да се върна в ЦСКА

Младенов: Никой не може да ме спре да се върна в ЦСКА

След като се разнесе мълвата, че Йоан Андоне ще напусне отбора на ЦСКА, започнаха да валят предположения кой ще замести румънския наставник начело на “червените”.

Сред споменаваните имена е и това на Стойчо Младенов, който на два пъти изведе тима до шампионската титла. Легендата на ЦСКА заяви, че е готов отново да се завърне на стадион “Българска армия”, ако шефовете на “червените” го потърсят и пожелаят именно той да повете техния тим.

“Не се познавам с г-н Димитър Борисов, виждали сме се само веднъж на един мач и си стиснахме ръцете. С това ви отговарям дали е преговаряно с мен да се върна в ЦСКА – отговорът е не. Аз винаги съм казвал, че ако ЦСКА има нужда от мен, в която и точка на света да се намирам, ще се отзова”, заяви Младенов пред “Гонг”.

В момента Стойчо Младенов води египетския ЕНППИ (Кайро), с който постига добри резултати. Контрактът му изтича в края на месец май, но има вероятност той да бъде подновен за още две години.

“Знаете, че ако един треньор поиска да си тръгне, няма сила, която да го спре. Не искам да говоря за неустойки и други детайли, защото не е коректно. Повтарям, че не съм преговарял с никой от ЦСКА”, добави Младенов.

Още две имена се спрягат за нов треньор на ЦСКА. Едното е това на Ради Здравков, който в момента работи като треньор в клуба на “червените”, води заниманията на резервите. Бивш помощник в екипите на Димитър Пенев и Любо Пенев. Опитен в бранша, познава отлично футболистите и обстановката на “Армията”. Един от изявените играчи в историята на ЦСКА.

Последният вариант за нов наставник на “червените” е спряган Антон Велков. Той млад треньор, който работи много добре с Миньор. Обсъждано е евентуалното му привличане, но от Перник най-вероятно няма да се съгласят.

Вирни се горе