Милка Манева и директорът на полицията прерязаха лентата на нов фитнес център

Милка Манева и директорът на полицията прерязаха лентата на нов фитнес център

Смолянската тежкоатлетка Милка Манева и директорът на полицитя комисар Кирил Хаджихристев прерязаха днес лентата на нов фитнес център,който се намира в сградата на дирекцията.

Спортната зала е оборудвана с всички необходими уреди за поддържане на добра физическа форма на служителите на МВР,каза комисар Хаджихристев. Той подчерта, че се гордее със спортните изяви на служителите си, които са сред най-добрите в страната в спортните дисциплини волейбол и стрелба. Демонстрация по вдигане на щанга направи олимпийката Милка Манева, която първа изпробва новите спортни съоръжения.

По-рано комисар Хаджихристев посрещна Милка Манева и личният й треньор Костадин Грозданов и им връчи поздравителен адрес и плакет от ОД на МВР.

„От името на дирекцията искам да изкажа възхищението си от подвига, който извърши Милка на Олимпийските игри. Подвиг е, защото през изминалите години тя претърпя доста сериозни сътресения в спортната си кариера, но не се отказа и показа, че с много труд, упоритост и желание, могат да се постигнат високи спортни успехи”, каза Кирил Хаджихристев.

Вирни се горе