Мачът на истината – "лъвове" срещу "кръстоносци"

Мачът на истината – "лъвове" срещу "кръстоносци"

България излиза днес за задължителна победа срещу Швейцария в европейска квалификация за първенството в Полша и Украйна през 2012 г. Срещата е на стадион “Васил Левски” от 18.45 ч. и ще се предава пряко по Gol.bg.

“Лъвовете” ни се нуждаят само и единствено от трите точки, след загубите от Англия с 0:4 на “Уембли” и от Черна гора с 0:1 на “Васил Левски”. Момчетата на Лотар Матеус имат три точки в актива си след победното 1:0 над Уелс в Кардиф.

“Кръстоносците” също не са в оптималната си форма, след като регистрираха две загуби и записаха една победа, но са преди нас в класирането по голова разлика.

Лотар Матеус ще направи промени в стартивия си състав от този, който излезе в контролата срещу Естония преди месец. Селекционерът ни ще заложи на вратата на Николай Михайлов. Карето в защита ще е Иван Бандаловски, Костадин Стоянов, Иван Иванов и Петър Занев.

В средата на терена ще действат Стилиян Петров, Благой Георгиев, Станислав Манолев и Спас Делев. За голове ще се разчита на Ивелин Попов и Димитър Макриев.

Вирни се горе