Кметът на Мадан откри реновирана фитнес зала в село Върбина

Кметът на Мадан откри реновирана фитнес зала в село Върбина

От днес обновената фитнес зала радва жителите на с. Върбина община Мадан. В присъствието на кмета на Община Мадан Фахри Молайсенов, общинския съветник Хайри Садъков и старши специалист ”Отговорник спортни бази” Явор Орлов, жители и гости на селото, официално бе открита ремонтираната и новоборудвана фитнес зала, предлагаща възможности за различни силови занимания и тренировки.

Инициативата за ремонтните дейности и оборудването е изцяло на кмета на общината и представители на бизнеса като вложените средства възлизат на над 15 хил. лв. Съоръжението е и уникално по вида си заради факта, че за първи път залата претърпява значителен ремонт за последните няколко десетилетия. Поставена е изцяло нова подова настилка, мазилка на стени и тавани, латексово боядисване. За новото оборудването на залата са закупени и подсигурени уреди от последно поколение за всички групи мускули по човешкото тяло. Предвидени са такива и за нежните половинки, желаещи да спортуват .

Пред присъстващите на откриването, кметът сподели , че предстоят реализациите на още по-мащабни придобивки в областта на спорта, като ги увери, че се работи приоритетно в тази насока .

Вирни се горе