Капитанът на „Родопа“ Теодор Стефанов: Важно е да не загубим гостуването в Димитровград

Капитанът на „Родопа“ Теодор Стефанов: Важно е да не загубим гостуването в Димитровград

Важно е да не загубим гостуването си в Димитровград и продължим доброто си представяне в първенство. Това заяви капитанът на „Родопа“(Смолян) Теодор Стефанов, ден преди отборът да гостува на „Димитровград“ в мач от 21 – ви кръг на първенството на „Трета лига“ – Югоизточна група. „Противникът не е отбор за подценяване, разполага с много опитни футболисти, няма да ни е никак лесно“, добави Стефанов.

Той направи и кратка равносметка на представянето на отбора от Смолян от началото на пролетният шампионат на Аматьорската лига. „Всички видяха как загубихме отложения мач в Марково. С „Черноморец“ също играхме добре, имахме ситуации, ако бяхме реализирали някои от тях, не се знаеше как щеше да завърши този мач. Последва изразителна домакинска победа и спечелена точка в Карлово. Като цяло отборът ни има прогрес. Дано продължим с доброто представяне“, коментира още капитанът на „зелено-белите“. Двубоят с „Димитровград“ е в събота – 13 март от 15:00 часа на стадиона на отбора домакин.

Главен съдия ще бъде Николай Марков, а ще му асистират Теодор Цветков и Никола Михайлов, и тримата от Пловдив. Четвърти съдия е Христо Василев от Хасково, а делегат ще бъде Илко Томов от Пловдив.

Вирни се горе