ФК Палас срещу "Върбица"- Бенковски в битка за бараж за Трета лига

 ФК Палас срещу  "Върбица"- Бенковски в битка за бараж за Трета лига

Мъжкият отбор на ФК Палас – гр.Рудозем приема отбора ФК Върбица – Бенковски в мач от “А” Междуобластна – футболна група при мъжете.

Срещата е от изключително значение за двата отбора , тъй като отбора който завърши на второ място ще играе допълнителен мач с ФК Родопа Смолян за определяне кой отбор ще играе на баражите за влизане в "В "- Югоизточна футболна група през юни. Отбора на Рудозем е в подем след като в миналия кръг победи като гост отбора на ФК Джебел с 5:2.

В редиците на домакините за важния мач след контузии се завръщат Антон Бозов , Ферхат Демирев , Веселин Белев и Мирослав Хаджиев. Потърсен за коментар треньора на домакините Бисер Кабаков заяви: Нашата цел е една завършване минимум на второ място и мач с Родопа – Смолян. В отбора се завръщат футболисти които ще качат нивото на отбора. В нашият отбор няма заплати , няма премии , всички си работим и играем за честта на града. Отбора на Бенковски е финансово стабилен. Момчетата си играят за премии , доколкото разбрах са привлекли футболисти от Златоград и Кърджали и са афиширали амбиции за “В” група , добави Кабаков.

Футболната среща е на 08.04.2018г. ( неделя) от 15:30 часа на стадиона в Рудозем.

Вирни се горе