ФК „Палас” с победа над ФК „Родопа”

ФК „Палас” с победа над ФК „Родопа”

На 8 ноември на стадиона в Рудозем се игра регионалното дерби между отборите на ФК „Палас” и ФК „Родапа”, което домакините спечелиха трудно с гол в последната минута.

При изпълнение на пряк-свободен удар най-съобразителен се оказа С. Байрактаров, който от дълбочина при опита на гостите за изкуствена засада успя да реализира единственото попадение в мача и така рудоземчани успяха да вземат важните три точки.

Гостите имаха претенции за засада при гола, но след мача на вниманието на съдийската бригада, в присъствието и на представител от Смолян, бе разгледан записа от мача, в който ясно се вижда, че претенциите са неоснователни, съобщиха от рудоземския футболен отбор.

„Владяхме повече топката, на моменти загатвахме, че можем да играем красив футбол но нямахме идея и ефективност в нападение. Това не е нашата игра.” заяви председателят на ФК „Палас” Хайри Шерифов. „Най-хубавото е, че успяхме да вземем трите точки. За съжаление мача бе помрачен с контузия на играещия треньор Бисер Кабаков, на който му пожелаваме бързо възстановяване.”

Малко по-рано, в 10,00 часа, поради неявяване на на ФК „Чепинци” /деца/ бе присъдена служебна победа за детската формация на рудоземчани 3:0.

Вирни се горе