ФК "Палас" продължава победния си ход

ФК "Палас" продължава победния си ход

В поредния кръг от МОФГ-Кърджали футболистите от ФК “Палас надделяха с 3:1 като домакини над ФК “Левски” Крумовград. И така запазиха лидерската си позиция. Още от самото начало на мача рудоземчани показаха, че са по-класния отбор и в 3-та минута вече водеха с 1:0 гола, отбелязан от юношата на клуба Елмир Мустански. След гола видимо настъпи сериозно отпускане в редиците на “Палас” и това доведе до изравняване на резултата. Така първото полувреме завърши при резултат 1;1. След направените смени през второто полувреме и с влизането в игра на Антон Бозов и Виктор Маринов, резултатът стана 3:1, именно с голове на Виктор Маринов, който също е юноша на "Палас”. Докрая на мача рудоземчани пропиляха още много голови възможности, а 15 минути преди края, гостите доиграха мача с човек по-малко заради получен червен картон.

Доволен съм от резултата, но не и от играта, момчетата могат много повече да се надяваме, че ще го покажат в следващите мачове и най-вече на предстоящия мач с ФК “Родопа” Смолян, добави старши треньорът Бисер Кабаков.

Децата, родени 2005 г., с треньор Антон Бозов, завършиха 1:1 с прекия си конкурент за второто място ФК"Брестник" и за сега запазват втората позиция, но борбата продължава. В сряда Палас играе с ФК"Левски" Карлово в Пловдив на изкусвените игрища до стадион “Пловдив”, или известен като 9-ти Септември.

Вирни се горе