ФК Палас изигра три контролни срещи, идва времето на истинските мачове

 ФК Палас изигра три контролни срещи, идва времето на истинските мачове

Юноша старша възраст на ФК Палас направиха много силна подготовка преди пролетния полусезон. Момчетата на трениьорите Антон Бозов и Бисер Кабаков записаха три победи в трите контролни срещи. На 28.02.2014 г. отбора на Палас гостува на ФК Юнак (Ардино) и там футболисти от Рудозем записаха победа с 3:0 при много голям зрителски интерес.

След това отбора замина на подготовка от 03.03.2014 до 07.03.2014 г. в гр. Гоце Делчев. Там освен физическите натоварвания отбора изигра и две контролни срещи.

На 04.03.2014 г. ФК Палас победи домакините от ФК Пирин (Гоце Делчев) с 3:2, като показа много силна и колективна игра. Тук следва да се отбележи, че мъжкият отбор на Пирин е в А група.

Във втората контрола ФК Палас се наложи и над ФК Неврокоп с 4:3, а домакините останаха изключително очаровани от играта на рудоземските момчета. Финансирането на този лагер се осъществи с помощта на родители.

На 15.03.2014 г от 12:00`ФК Палас приема силния отбор на ФК Брезник в мач от зона Пловдив.

Да припомним, че юношите от Рудозем са голямата изненада на полусезона, като заемат престижното 4 място.Президентът на клуба Х.Шерифов, заяви,че броят на децата в отбора вече надхвърля сто и с изграждането на многофункционалната зала повече деца ще бъдат ангажирани със спорт.

Започва пролетният полусезон и идва времето на истинските мачове!

Вирни се горе