Добра седмица за проекта ФК "Палас-Рудозем"

Добра седмица за проекта ФК "Палас-Рудозем"

СОУ" Св.св Кирил и Методий" изненада всички на турнира Кока-Кола

Футболната академия на ФК Палас- гр.Рудозем продължава да се развива в правилната посока.

Мъжкия отбор на Рудозем продължи победния си ход като гост, като победи в Джебел едноименния футболен клуб с 3:1.

За пореден път рудоземчани показаха , че играят изключително силно като гост ( без загуба от началото на сезона при гостувания) и заслужено се поздравиха с трите точки.

С тази победа отбора дели първо място с ФК Родопа Смолян с еднакъв брой точки.

Голямата изненада дойде от гр.Кърджали.

На 02.04.2017г.( Неделя) се проведе Купата на Кока- Кола. Област Смолян беше представена от СОУ Св.св.Кирил и Методий – Рудозем.

Момчетата от Рудозем трениращи в ФК Палас завършиха на 3 място от 17 училища. В първия си мач те победиха училище "Д-р Петър Берон "- Момчилград с 2:0.

На Четвърт-финалите победиха училище “Йордан Йовков” – Кърджали с 1:0. На полуфиналите загубиха от училището от Крумовград с 2:2 и 1:2 при дузпите.

Победител в състезанието стана училището от Крумовград който ще мери сили с останалите 11 отбора на финалите през май в гр.София.

Голямата награда за победителя ще бъде екскурзия до Лисабон( Португалия) и посещаване на мач на ФК Спортинг Лисабон.

Подготвителната група на ФК Палас победи с 3:1 на ФК Беломорец( Асеновград) в мач от зона Пловдив ( 2005-2006). С тази победа отбора се утвърди на второто място след водача ПФК Локомотив(ПД). Но голямата изненада за тях предстоеше. Управителя на "Спортни Настилки " ООД арх.Пламен Трифонов закупи 20 футболни топки и футболни екипи на малчуганите. Г-н Трифонов е изключително изненадан от второто място в зона Пловдив на децата и Арх.Атанас Христов.

Вирни се горе