Децата на ФК "Родопа" с много добро представяне на международен турнир в Ксанти,Гърция

Децата на ФК "Родопа" с много добро представяне на международен турнир в Ксанти,Гърция

Децата на ФК “Родопа” и ФК"Златоград" показаха много добро ниво на футбол по време на международен турнир в Ксанти,Гърция

Шест футболни състава на „Родопа“ и „Златоград“ участваха в международен турнир в Ксанти, който се проведе през уикенда. Трите гарнитури от „Родопа"-Смолян се завърнаха от турнира с общо четири победи, шест загуби и две равенства. “В престижния турнир за подрастващи в южната ни съседка участваха около 30 отбора от Ксанти, Кавала, Александруполис, Комотини, Смолян и Златоград. От ФК “Родопа” Смолян се включиха една гарнитура на децата родени през 2005г., една гарнитура-родени 2007г. и една гарнитура от при децата родени през 2009г., съобщи за SmolyanNews.com треньорът на Детско-юношеската школа на „Родопа” Левент Аврамов.

“Доволен съм от представянето на младите футболисти от Смолян, особено от най-малките родени през 2009 година, които спечелиха две победи, едно равенство и една загуба, коментира Аврамов. Изключително добра организация и топло посрещане, надявам се турнира да стане традиционен”, заяви Левент Аврамов.

Вирни се горе