Бръщен грабна голямата награда в турнир по футбол

Бръщен грабна голямата награда в турнир по футбол

Отборът по футбол от с.Бръщен победи с 2:0 отборът от с.Барутин 1 в турнира по футбол, организиран и проведен във връзка с Възпоменателния митинг в с.Барутин. Голямата награда бе връчена от Лютви Местан, председател на ДПС. 300 получиха за първо място футболистите на с.Бръщен. На второ място са Барутин с награда от 250 лева. Трети са отборът на Црънча с награда от 200 лева. За всички участници в турнира бе осигурена поощрителна награда от по 100 лева.

Самият турнир започна на 21-ви март от 15 часа. Домакините от Барутин участваха с два отбора: Барутин 1 и Барутин 2, които откриха турнира. Срещата завърши с резултат 3:2. Втората среща от турнира бе Бръщен:Любча, завършила с резултат 10:1. В събота турнира продължи от 10 часа. Отборът на с.Змейца извоюва служебна победа срещу отбора на с.Късак с 3:0, а с равен резултат 3:3 завърши срещата между отборите на с.Змейца и Барутин 2. След обед в събота играха отборите: Змейца : Барутин 1 с резултат 0:4 и Црънча : Любча с резултат 4:2.

Многобройни фенове присъстваха по време на турнира. Съдийската група бе в състав: гл.съдия Илко Топалов от гр.Рудозем, председател на съдийската комисия в областния съвет – гр.Смолян и помощник съдии: Деян Деянов, Емил Боболев и Рамзи Поюклиев от с.Барутин. По време на турнира присъстваха много кметове, които подкрепяха отборите си.

Вирни се горе