Благотворителна кампания с фланелки на знакови футболисти от родното първенство стартира в Смолян

Благотворителна кампания с фланелки на знакови футболисти от родното първенство стартира в Смолян

Благотворителна кампания „Дари любов спаси живот“ с фланелки на знакови футболисти от българското първенство, стартира в Смолянско. Кампанията, която цели да събира средства за лечението и рехабилитацията на онкоболна жена и малко дете с вродени слухови проблеми от община Рудозем стартира днес официално във Фейсбук и е подета лично от Бисер Бораджиев, предаде Дарик.

В благотворителната инициатива се включват Николай Бодуров, Кирил Десподов, Камен Хаджиев, Мартин Райнов, Димитър Евтимов, Костадин Гаджалов, Валери Божинов, Тодор Неделев, както и семейство от Разград, Георги и Милена Керкелови с фланелките на Кешеру и Моци,Тодор Неделев. Очаква се към кампанията да се присъединят и още знакови имана от родният футбол.

Всеки желаещ да наддава за фланелките на известните футболисти може да го направи във специално направената страница във фейсбук, като под всяка снима дава своето предложение за цена, с която да я откупи. Освен това, на предстоящите турнири за деца и мъже в Рудозем през идната седмица, ще има и кутии за дарения, където също ще се събират средства. Фланелките, които са с автографи от футболистите ще бъдат изложени в спортната зала в Рудозем преди началото на детския турнир на 21 декември. Всеки може да се включи и с дарение, като се свърши и лично с организатора.

Краят на кампанията е на 28 декември, когато ще бъдат обявени и събраните средства.

Вирни се горе