Безплатни лифтове за децата по повод Световния ден на снега в Пампорово

Безплатни лифтове за децата по повод Световния ден на снега в Пампорово

Игри с шейни, снежни топки и въже, слалом, DJ и сладко изкушение ще има в неделя

За пореден път курорт Пампорово се включва в отпразнуването на Световния ден на снега по инициатива на Международната ски федерация (FIS) на 17 януари 2016, ски център Студенец!

Най-важното е, че в деня на празника Пампорово АД предоставя за всички деца до 7 ненавършени години безплатни лифтове (с придружител), а за деца между 7 и 11 години цената на лифт картата ще бъде на символична стойност от 1 лев.

Целта на това социално събитие е да предизвика всички да се обединят около зимните спортове и всички дейности свързани със снега, но най-вече да предизвика интерес у децата да се радват на снега и да опознават все повече зимните спортове! Очакваме малки и големи да се забавляваме заедно в неделя, 17-ти януари от 10:00 часа на ски център Студенец, за да се включат в зимните игри. Всеки от вас ще има шанса да участва в томбола с много атрактивни награди подготвени от нашите приятели от Rossignol, както и от домакина на събитието “Пампорово“ АД. Специално за всички деца организираме отново зимни игри с шейни, дърпане с въже, слалом, стрелбище със снежни топки, DJ и музика, топли напитки и голямо сладко изкушение за всички.

За да привлечем отново все повече деца да заобичат зимните спортове и снега на 17-ти януари, неделя, Пампорово АД обявява – за всички деца до 6 навършени години безплатно ползване на лифтовете (с придружител) и за всички деца от 7 до 12 години (11,99) символичната цена на лифт картата от 1 лев!

Вирни се горе