Андоне вади 200 хиляди за Здравко Чавдаров

Андоне вади 200 хиляди за Здравко Чавдаров

Стражът на ЦСКА,роден в Смолян Здравко Чавдаров е много близо до трансфер в румънския гранд Динамо (Букурещ). Според спортното издание “Газета Спортилирул” вратарят е първи в списъка на Йоан Андоне за лятна селекция, а в близките дни ще бъде пратена официална оферта на “Армията”. Тя ще бъде на стойност 200 000 евро, колкото е поставената цена на футболиста от ръководството на армейците. Самият Чавдаров също ще остане много доволен от финансова гледна точка. Румънците ще му предложат висока заплата – 10 000 евро на месец, както и дългосрочен договор.

Той е гласен и за титуляр през новия сезон. Според медията Андоне познава много добре качествата на играча от съвместния им престой в ЦСКА и ще залага на него.

Резервен вариант пред Динамо е титулярният вратар на Политехника (Тимишоара) Костел Панталеймон. Той обаче ще излезе по-скъпо на Динамо, като освен завишената му трансферна сума е поискал и повече пари за заплата.

Както е известно, новият отбор на Андоне желае още трима футболисти на ЦСКА освен Чавдаров. Това са защитниците Павел Виданов, Апостол Попов и Александър Бранеков.

Вирни се горе