СОБСТВЕНИК НА КОМПАНИЯ ЗА УЕБ ДИЗАЙН В СМОЛЯН ДАВА БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ КАК ДА НАПРАВИМ САЙТА СИ ПО-ПРИВЛЕКАТЕЛНО МЯСТО

СОБСТВЕНИК НА КОМПАНИЯ ЗА УЕБ ДИЗАЙН В СМОЛЯН ДАВА БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ КАК ДА НАПРАВИМ САЙТА СИ ПО-ПРИВЛЕКАТЕЛНО МЯСТО

Ситуацията с коронавируса и наложените ограничения промени изцяло начина на живот на много хора, а бизнесът принуди да премине изцяло онлайн, където възможностите се оказват неизчерпаеми. На този фон един млад и амбициозен специалист по уеб дизайн в Смолян създаде бранда [https://www.facebook.com/creativiso/][Creativiso] и помага на хората, които имат уеб сайт за своя бизнес, с безплатни и лесно достъпни съвети, като им споделя и показва как да направят сайта си по-привлекателно място за своите клиенти.

Антон Кацаров се занимава с уеб дизайн повече от 15 години, а в родния си град Смолян се връща през 2008 г. и стартира своя собствена фирма за уеб дизайн. След десетки проекти и доволни клиенти в него назрява идеята да помага на собствениците на различни бизнеси да подобряват сайта си и да привличат нови клиенти по този начин. Така се ражда идеята за [https://www.facebook.com/creativiso/][Creativiso] – проект, за който вече има редица положителни отзиви, макар че стартира само преди седмици. “Радвам се, че имам възможността да предам част от моите знания и опит на хората по достъпен начин така, че те сами да развият сайта си и да подобрят функционалностите му”, споделя Антон и добавя, че идеята назрява отдавна, но предвид обстоятелствата и пренасянето на бизнесите онлайн, сега е правилното време да се реализира.

“Изключително доволна съм от съветите, които дава Тони от Creativiso. Разбираеми са за непрофесионалисти, а в същото време някои, на пръв поглед дребни неща, се оказват ключови за успеха на бизнеса. Следя с интерес страниците в социалните мрежи и чакам новите видеа”, споделя последовател на Creativiso.

Какво е важно при изборът на цветове за уеб сайта ни? Защо понякога уеб сайта зарежда бавно и след колко време потребителят се отказва да чака? Как да планираме сайта си? Кое съдържание е излишно и можем да премахнем? Ако отговорите на тези и още много други въпроси вълнуват и вас, можете да последвате Creativiso в страницата във [https://www.facebook.com/creativiso/][Facebook] и профила в [https://www.instagram.com/creativiso/][Instagram].

Вирни се горе