Ски сезонът в Пампорово приключва със скокове във воден басейн

Ски сезонът в Пампорово приключва със скокове във воден басейн

Скиори и сноубордисти ще приключат зимния сезон в к.к. Пампорово с ефектни скокове във воден басейн. Събитието се организира за трета година от екипа на “Stavri Invitational”, отново с любезното домакинство на к.к. Пампорово и ще се проведе на 18 април (събота), на писта “Стената”.

Предстоящото издание на събитието ще е с по-голям басейн и участниците ще имат възможност да покажат таланта и въображението си в триковете по доста различни начини. По-големият басейн е и по-разчупен, участниците ще могат да се пързалят по вода, на рейл над вода, куотър пайп и всичко, което решат да покажат на зрителите като умения и стил.

Освен водната атракция, организаторите от “Stavri Invitational” обещават, че ще се погрижат да осигурят за участниците и зрителите типичните парк съоръжения — скокове, джиб-линия и т.н. Достъпът и участието са свободни за всеки, който желае да стане част от забалението в к.к. Пампорово тази събота. Всички ще могат да се уверят сами дали ските им вървят и по вода.

“Приканваме ви да си донесете и лятна екипировка от сорта на сърф, уейк, кайт и всичко друго, с което според вас ще можете да преминете през басейна. Бонус точки ще има за по-креативно проявилите се в областта на облеклото (outfit), колкото повече се набивате на очи, толкова по-добре”, споделя Тони Черешаров – Ставри, от организационния екип.

Спонсорите са подсигурили много награди за най-отличилите се, независимо дали ще се представят със зрелищно преминаване или с грандиозно цопване в басейна. Котвата на Стената ще е безплатна за всички участници на 18.04 (Събота).

Вирни се горе