"Синьо единство" представи листата си за евровота в Смолян

"Синьо единство" представи листата си за евровота в Смолян

Политическа партия “Синьо единство” представи листата си за предстоящите избори за Европейски парламент в Смолян.

“Синьо единство” е дясна партия, основана на европейски демократични ценности, чиято кауза е единна модерна държава, с европейско управление и активни граждани", каза председателят на партията Христо Панчугов. На срещата с медиите присъстваха още кандидатът за евродепутат Бойко Станкушев, който е втори в листата, ексдепутатът д-р Ваньо Шарков – зам. председател на партията и на Изборния щаб, Айрин Алик – национален младежки координатор на ГС „ЕВЕТ“ и осма в евролистата, председателят на "Синьо единство"-София и бивш зам.-кмет на Смолян арх. Георги Даскалов и координаторът на партията в Смолян Костадин Маринов.

Панчугов съобщи, че на предстоящия евровот “Синьо единство” ще се яви с „Обединени земеделци и демократи" и Гражданско сдружение ЕВЕТ. Водач на листата е Надежда Нейнски.След нея е един от най- изявените български журналисти Бойко Станкушев. На трето място в листата е Ергин Емин -лидер на „ЕВЕТ" и на четвърто – Моньо Христов-председател на ГС “Обединени земеделци и демократи”.

Със “Синьо единство” искаме да покажем, че може да съществува политическо единство, което отхвърля всякакви политически сделки и ще постави основата на дясното обединение", обяви Бойко Станкушев.

„Платформата за единна дясна партия представлява опит да бъдем катализатор на обществото, което да доведе до обединение на дясното", заяви лидерът на „Синьо Единство" Христо Панчугов.

Вирни се горе