Сдружение „Fun in the Mountain“ и община Смолян организират детски празник

Сдружение „Fun in the Mountain“ и община Смолян  организират детски празник

Сдружение „Fun in the Mountain“ и община Смолян, организират детски празник тази неделя, 12 август. Празникът ще стартира със състезание под наслов „Да се разходим за здраве и с приятел“, финансирано от фонда на община Смолян за младежки инициативи и съфинансирано от сдружението. Състезанието ще стартира на стадиона в Смолян в 10.00 часа и ще премине по Пътеката на здравето, възстановена с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“. Децата, заедно със свои приятели и близки ще изкачат 4 километровия маршрут до изграждащия се Образователен еко парк „Амзово“( намиращ се в близост до Резерват „Амзово“- по пътя за село Пещера). Децата и младежите ще бъдат разделени по възрастови групи. Награди ще има и за най- атрактивна , най-задружна група и т.н. Идеята на състезанието е децата и техните семейства да излязат сред природата и да се насладят на приятната разходка в приятна компания.

Празникът ще продължи с курбан за здраве и хубаво време в образователен еко парк „Амзово“ в 13.00часа. Награждаването на участниците в състезанието ще се състои в парка от 13.30 часа.

Каним всички граждани и гости на град Смолян на това празнично събитие, което смятаме да превърнем в традиция, да се разходят за здраве и да се повеселим заедно.

Очакваме ви!

Вирни се горе