Съставите от МТФ „Фани Бенова“ представиха концерт „На мама с любов“

Съставите от МТФ „Фани Бенова“ представиха концерт „На мама с любов“

Вечерта на 9 март в зала 1 на НЧ „Христо Ботев-1871“ в град Смолян се проведе концерт „На мама с любов“ – посветен на мартенските празници.

Съставите от МТФ „Фани Бенова“ зарадваха своите родители, приятели и познати с много цветни и разнообразни изпълнения. В продължение на час, публиката имаше възможността да се радва на малките изпълнители. С нови песни и танци децата поздравиха смолянчани с настъпващите мартенски празници. Шарено и пъстро бе присъствието им на сцената на читалището.

С усмивки и настроение бе изпълнена залата. Концертът започна с песен, посветена на празника на мама. След това последваха изпълнения на малките участници от ДТФ „Най“ и ДМФ „Щурче“, които преплитаха песен и танц. По-големите танцьори от ТФ „Зареница“ ни представиха енергични и много елегантни танци, а момичетата от ВГ „Ро-войс“ ни попяха многогласни народни и естрадни песни. Концертът завърши с изпълнение на най-малките Щурчета и с пожелание за много любов, пролетен вятър и здраве! Нужно е понякога човек да отдели време и да отдаде заслуженото внимание на своите деца! Те се нуждаят от любов и подкрепа, усмивки и прегръдки! Те са цветя и също като тях са жадни за живот! Надяваме се на много радостни дни, каза Кристина Владимирова.

Вирни се горе