Съдействие за подобряване на инфраструктурата и развитие на туризма поискаха в Могилица от ДПС

 Съдействие за подобряване на инфраструктурата и развитие на туризма поискаха в Могилица от ДПС

Съдействие за подобряване на инфраструктурата в селото, както и мерки за развитие на туризма поискаха жителите на Могилица, на предизборна среща с кандидат-кметовете и съветниците на Движението за права и свободи. Хората изразиха недоволството си от лошото състояние на вътрешно-уличната мрежа, като конкретно бе поставен въпросът за ул.“Брюксел“. поискаха още активна политика за развитие на туризма в региона, както напомниха, че в близост има един от най-чистите извори на вода, с уникални качества. Поставен бе въпрос и относно добиването на дърва от не горски територии, като на този етап процедурите са сложни и свързани с доста разходи. Местен жител поиска и съдействие на високо ниво, за възстановяване на горски територии на собствениците им, заради които в момента търпят финансови загуби, както хората, така и държавата.

От своя страна, ДПС представи своя кандидат за кмет на населеното място Маргарита Найденова, която заяви категорично, че приема предизвикателството и е готова да работи за развитие на селото и хората в него.

„Аз съм една от вас, всеки ме познава. Искам Могилица да стане по-хубаво и добро място за живеене. Ще работя за развитие на туризма, земеделието и разкриването на нови работни места. Ще работя с всички и ще ценя всяко едно мнение“, коментира кандидат-кметът на ДПС за Могилица Маргарита Найденова.

Тя увери жителите на селото, че може да постигне много, след като зад нея стои ДПС.

За работа в полза на хората и значително подобряване на визията на населените места в Община Смолян, както и в подобряването на бизнес средата и повсеместен контрол на всички нива говори и инж. Румяна Фиданова – кандидат-кмет на ДПС за Община Смолян.

„Искам да спра миграцията на младите, те да останат тук и да имат възможност да се развиват. Ще заложа на сериозна социална политика. Убедена съм, че това всичко може да се случи с мощната подкрепа на ДПС“, добави инж.Фиданова.

Кандидатът за кмет на ДПС за Община Смолян, изрази и силната си тревога за присъствието на мечки в самото населено място и липса на съдействие от местна и държавна власт за решаване на проблема. Инж. Фиданова ги увери, че ако бъде избрана за кмет, ще търси законодателни промени за решаване на проблема.

За възможностите и начинът на работа на ДПС, говори и водачът на листата на Движението в Смолян Салих Аршински. Областният председател на ДПС се обяви отново за смяна на модела и начина на ръководене на Община Смолян.

„Ако хората ни гласуват доверие с номер 55, ще имате възможност на място да видите, как работи ДПС. От нас няма да чуете обещание, но ние ако получим доверието на хората, после доказваме, че то си е струвало“, коментира Аршински.

На предизборната среща в Могилица присъстваха още кандидатите за общински съветници Елена Радева, Елица Касабова, Мехмедемин Гърбелов, Вижданка Младенова, Мая Шатева, Валентин Кръпчев , Антонио Чавдаров и Адриана Делянова, както и общинският председател на ДПС Милен Журналов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена форма

Вирни се горе