"Родопа“ стартира подготовка за новия сезон

"Родопа“ стартира подготовка за новия сезон

С група от 22 – ма футболисти „Родопа“ – Смолян стартира подготовка за пролетният полусезон на Трета лига – Югоизточна група. Първата тренировка се проведе днес на Стадион „Септември“, в смолянският квартал „Райково“ под ръководството на старши треньорът Юлиян Сюрджиев. Новото име в тима е на Мурад Ибрахим, който за последно е играл в „Созопол“. Към основната група на тима се присъединяват и юношите от школата на клуба Александър Димитров, Александър Альолов и Николай Димитров. На този етап няма напускащи играчи.

От името на Управителният съвет на ФК „Родопа“ – Смолян и председателят му Николай Мелемов, Валентин Кюлхански поздрави играчите, като ги увери, че каквото е необходимо от страна на ръководството на тима, то ще бъде направено.

„На всички желаем преди всичко здраве и успешен сезон. Надяваме се, че и през пролетта ще продължите да радвате феновете на отбора“,обърна се към футболистите заместник-председателят на УС на ФК „Родопа“ – Смолян Валентин Кюлхански.

По време на подготовката си, която изцяло ще протече в Смолян, отборът ще изиграе и пет контроли. Първата е на 23 януари със „Спартак“ в Пловдив. Следват приятелски срещи с „Извор“ – Горски извор на 30 януари, като двубоят ще се играе в Джебел, с „Лудогорец III“ на 2 февруари в Хисаря, с „Гигант“ в Съединение на 6 февруари и с „Борислав“ на 13 февруари в Първомай. На 20 февруари стартира и първенството на Трета лига.

Вирни се горе