Регионалният министър Петя Аврамова ще открие новия физкултурен салон в двора на ППМГ „Васил Левски“

Регионалният министър Петя Аврамова ще открие новия физкултурен салон в двора на ППМГ „Васил Левски“

На 7 октомври, понеделник, от 11.00 часа в зала 247 на община Смолян ще се проведе заключителна пресконференция за представяне на извършените дейности и постигнатите резултати по проект № BG16RFOP001-1.022-0002-C01 “Обновяване и енергийна ефективност на образователна инфраструктура в гр. Смолян” . Той се осъществява с финансовата подкрепа на ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г., съфинансиран от ЕС чрез Европейския фонд за регионално развитие. Резултатите от изпълнението на проекта ще представи ръководителят му, инж. Мариана Цекова, вр.и.д. кмет на община Смолян.

Отново на 7 октомври от 17.00 часа до входа на новия физкултурен салон на ППМГ „Васил Левски“ в кв.Райково ще се проведе официална церемония по откриването на обект, който се изпълнява по същия проект. Ще бъдат представени строителните дейности, постигнатите резултати на изцяло реновираната ППМГ „Васил Левски“, включващи енергийна ефективност и реконструкция на сградата, обновяване на прилежащото дворно пространство и изграждане на изцяло нов физкултурен салон и система за видеонаблюдение.

Министърът на МРРБ Петя Аврамова ще открие новия физкултурен салон на гимназията. На събитието ще присъстват депутатът д-р Даниела Дариткова, инж.Мариана Цекова, вр.и.д.кмет на община Смолян и др.

Вирни се горе