При нас е като в сериал

При нас е като в сериал

Една от най-чаровните двойки в ефира, която от известно време дели и общ дом, даде специално интервю за btv.bg. Димитър Рачков и Мария Игнатова ще носят усмивки в домовете ви от понеделник всяка делнична вечер от 23:30 ч.

Адреналинките

Ние сме в прекрасни отношения с Теди и Ени, с Яна, Жана и Алекс. Поддържаме връзка. С Ени най-малко, тъй като тя е в Щатите. Наистина си оставаме не само добри колеги и познати, а добри приятели.

За “Комиците”

Рачков: Винаги сме били много добри приятели с тях. Това, че бяхме в различни медии, не ни пречеше да контактуваме. Мария: Често гледаме предаванията на колегите, за да видим те какво ново са направили. Гледаме ги под лупа, както и те нас сигурно. Рачков: Обсъждаме си и с Вики Калев и с Краси Радков, с Любо Нейков, Руслан Мъинов. Те са страхотни актьори, но и готини хора. Преди две години имах предложение да започна с “Комиците”, доста дълго го умувах, водихме преговори, но форматът на Господари на ефира ме спря. Доста се тормозех. Сега вече имам идеалният шанс да се появя в предаването. Аз мисля, че вече на разменни начала, спокойно можем да си гостуваме. С Руслан Мъйнов вече сме работили заедно. Съдбата си знае работата. Мария: Добре, че не се отишъл в “Комиците” – аз това искам да кажа.

За ревността

Мария: Не съм забелязала да е ревнив. Не съм му дала повод още (смее се). Рачков: И аз не съм й давал повод. Не сме стигали до подобна ситуация. Мария: Мога да бъда ревнива само, когато имам повод. Иначе не си измислям глупости, за които да се хващам.

За свободното време

Рачков: Не спортуваме. Виждаш колко е динамично предаването и бързо, нямаме нужда от спорт. Мария: Това не е съвсем така. Рачков: Аз играя поне в пет-шест представления, където по един килограм със сигурност свалям и го казвам отговорно. За себе си казвам, че нямам нужда от спорт. Ако трябва да сме честни, нямаме много свободно време. От една страна е хубаво – човек трябва да има работа и се радвам, че е така, от друга – трябва да имаш свое лично време – един ден в седмицата поне само за себе си.

Времето с децата

И двамата: Времето с децата не е достатъчно. Рачков: За никого не е тайна, че нашата е доста по-сложна. Мария: Работата е леко сериал. Тръгнаха на градина от пет дни вече, това беше голям стрес за всички – и за децата, и за всичките четирима родители. Аз лично първия ден не можах да се стърпя и се разплаках. Големи ревове бяха. Почнаха да свикват (децата – бел.ред.), това че са двамата в една детска градина и група им помага и намират утеха един в друг. Рачков: Аз имам проблем с това, че нямам достатъчно време, което да отделя на детето си. Това ме тормози. Мария: Всички работещи родители според мен се чувството по този начин, особено когато са в такова положение, че не живеят заедно.

Още деца?

Рачков: Може би тези въпроси са провокирани от заглавия, че Мария очаква дете от мен. Скъпи приятели, поне аз не знам такова нещо. Ако Мария крие от мен, може да ми го сервира пост фактум (Мария се смее). Мария: Не го планираме. Това е нещо, за което не мислим в момента нито пък го отричаме, че ще се случи. По-нататък евентуално. Рачков: И двамата сме минали през някакви неща, така че… Мария: …сме по-предпазливи. Рачков: Не сме и първа младост… Мария: Говори за себе си, аз съм в първа.

Кой готви у дома?

Мария: Любимото ми ястие е суши. Не обичам да готвя. Рачков: Аз имам много любими ястия. Мария не спира да готви, аз съм го казвал – става сутринта, шест-шест и нещо е на крак и започва първо точена баница, след това кавърма, омлет, десерти, до вечерта просто не спира да готви. Мария: То няма кога да се изяде, нося на колегите, на Зуека Рачков: Честно, нито един от двамата не готви, справяме се с купешка храна.

За усмивките извън екрана

Рачков: Абсурд, да не съм се родил за Четвърти километър (в София там има психиатрична клиника – бел.ред.). Мария: Ти, че си за там, за там си, но не си винаги усмихнат. Рачков: Ако си постоянно усмихнат в живота, значи ти не си много добре, трябва малко да се лекуваш. Ние сме живи хора, с проблемите си, с лошите моменти… Мария: Аз лично се стремя да гледам по-позитивно и да се усмихвам повече. Така аз се чувствам по-добре и хората около мен. Не мога винаги да го направя, но се опитвам. Рачков: Просто не става понякога.

Балансът в съвместния живот

Рачков: И двамата не сме уравновесени. Няма балансиране, няма уравновесеност. И двамата сме чисто луди. Кой е по-по-най само можем да гадаем, времето ще го покаже. Мария в последно време ме упреква, че аз съм по-лудия. Мария: Засега аз внасям някакъв баланс, но то е, защото той има нужда от баланс. Емоционални сме, това е положението. Рачков: Смятам, че това е нормално, не съм се променил, винаги съм бил емоционален и няма да се променя.

Вирни се горе