Президентът и членовете на борда на ЮЕМФ – с призив за създаване на фонд "Солидарност ЮЕМФ“ в подкрепа на лекарите в борбата с COVID-19

Президентът и членовете на борда на ЮЕМФ – с призив  за създаване на фонд "Солидарност ЮЕМФ“ в подкрепа на лекарите в борбата с COVID-19

„ЕДИН СВЯТ- ВСИЧКИ ЗАЕДНО ВКЪЩИ“

ЮЕМФ-ЧАСТ ОТ ГЛОБАЛНАТА ИНИЦИАТИВА НА МЕЖДУНАРОДНАТА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ НА СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ И „ГРАЖДАНИ НА СВЕТА“

ПРЕЗИДЕНТЪТ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА БОРДА НА ЮЕМФ – С ПРИЗИВ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ФОНД „СОЛИДАРОНСТ ЮЕМФ“ В ПОДКРЕПА НА ЛЕКАРИТЕ И ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ ОТ ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА В БОРБАТА С COVID 19

В този критичен момент, пред който Светът е изправен пред предизвикателствата на невидимия враг COVID 19, ЮГОИЗТОЧНО ЕВРОПЕЙСКИ МЕДИЦИНСКИ ФОРУМ ПРИЗОВАВА своите членове от Югоизточна Европа и всички филантропи по света – бизнеса, организации, фондации, инвеститори, фармацевтични корпорации, медии и физически лица, здравни национални и международни фондове да се включат с дарения в съвместната международна кампания на СЗО и „Граждани на света“ за подпомагане осигуряването на медицински консумативи – маски, предпазни облекла, дезинфектанти, медикаменти и други за болниците и медицинския персонал на територията на страните членки на организацията. Кампанията е отворена за всеки, който би искал да помогне и прояви съпричастност в подкрепа на благородните усилия на лекарите и здравните работници от Югоизточна Европа в битката с пандемията – COVID 19. С лични дарения в кампанията ще участват Президента и членовете на Борда на ЮЕМФ от 20 страни – България, Гърция, Грузия, Северна Македония, Израел, Словения, Латвия, Казахстан, Сърбия, Хърватия, Албания, Азербайджан, Беларус, Република Сръбска, Босна и Херцеговина, Русия, Чехия, Молдова, Черна Гора, Украйна, Узбекистан. Направените дарения ще се събират в специално учредения към ЮЕМФ Фонд „Солидарност ЮЕМФ“ по следните банкови сметки:

ТИТУЛЯР: ЮГОИЗТОЧНО ЕВРОПЕЙСКИ МЕДИЦИНСКИ ФОРУМ

IBAN:BG04IORT80481020611400

ВАЛУТА: BGN

BIC/SWIFT: IORTBGSF

БАНКА:ИНВЕСТ БАНК АД/INVESTBANK ADSOUTHEAST EUROPEAN MEDICAL FORUM

PAY PAL: paypal.me/SEEMF

ОСНОВАНИЕ: ФОНД СОЛИДАРНОСТ ЮЕМФ

С дарените средства ще бъдат обезпечени доставки на медицински консумативи в здравните заведения от първа линия в битката с пандемията на територията на страните членки на организацията. Ежедневно на електронната страница на организацията – www.seemfcongress.com ще се публикува информация за дарителите, събраните средства и разпределението им между членовете на организацията, съобразно участието на всяка една страна в дарителската кампания.

Стартираме инициативата още днес с лично дарение на Президентa на ЮЕМФ – Доц. Д-р Андрей Кехайов в размер на 5 000/пет хиляди/ лева. Кампанията ще продължим до края на м. април 2020г.

Приканваме всички български медии и граждани, министри, депутати, юристи, лекари, културни творци и всички други, национални медицински организации и институти, както и тези от страните членки на ЮЕМФ, Европейски и Световни организации да се включат в кампанията.

Нека всички ние станем част от Световния ден в подкрепа на борбата с COVID 19, да отворим сърцата си и да бъдем по-добри!

Мисията и каузата на организацията на лекарите от Югоизточна Европа винаги е била и ще бъде да сме част от мисията и каузата на медицинските организации в световен мащаб, защото – Само заедно можем да се справим!

SMOLYANNEWS.COM СЪЩО ЩЕ ПОДКРЕПИ И ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ В ИНИЦИАТИВАТА!

Вирни се горе