Предстоящи събития от Спортния календар на община Смолян

Предстоящи събития от Спортния календар на община Смолян

За предстоящи събития от Спортния календар на община Смолян информира Даниела Керкелова, която отговаря за Спортните дейности в администрацията.

На 25 февруари /вторник/ ще се проведе Зимен празник за децата от детските градини – предучилищна възраст и Национално ски състезание за учениците от Общинските училища от 1до 12 клас /различни възрастови групи/. Поканени са за участие и учениците от община Чепеларе . Състезанията ще се проведат в Пампорово и се организират съвместно с „Пампорово” АД, община Смолян, БАСУ – София, РИО на МОН – Смолян, както и спонсори ски гардеробите „Стиф” и „Маркони”. На 26 февруари /сряда/ от 11:00 часа в Ресурсния център по регламент кмета на община Смолян ще се изтегли жребий за участие на едно дете в Европейските летни игри на Спешъл Олимпикс в гр. Антверпенд /Белгия/, в спорта „Бадминтон” през месец септември.

На 7 март /петък/ ще се проведе футболен турнир за „Купата на Кмета” по-повод 8 март. Състезанието е в две възрастови групи момичета 4-8 клас и девойки 9-12 клас. Турнирът ще се проведе в Спортната зала на община Смолян.

Вирни се горе