ОБРЪЩЕНИЕ

ОБРЪЩЕНИЕ

Изборите приключиха. Волята на родопчани бе изразена, а изборният резултат посочи, че ДПС ще продължи да отстоява интересите на жителите от област Смолян и ще продължи да им бъде верен партньор през следващите четири години.

Висока чест е за мен да застана пред вас за пореден път, като новоизбран народен представител. Благодаря на всички, които отидоха до избирателните секции и гласуваха. Приемам го като израз на доверие и отново потвърждавам, че моята кауза е да работя за Родопите и родопчани. Благодаря на всички, които не пожалиха сили и активно се включиха в нашата кампания, на колегите от листата и всички представители на местната власт, свързани с ДПС.

Благодаря на младите хора, които бяха с нас от първия до последния ден. Ние от Движение за права и свободи ще продължим да отстояваме приоритетите и исканията на хората в Родопите. Ще заставаме зад Вашите проблеми и заедно с Вас ще търсим възможности за решение. Бихме искали да знаете, че и занапред ще разчитаме на Вашата подкрепа и съветите Ви и да бъдете наш коректив! Бъдете здрави!

Не спирайте да сте активни граждани и знайте, че народният представител от ДПС Хайри Садъков е един от Вас.

С уважение и благодарност: Хайри Садъков

Вирни се горе