Петя Михалевска с обръщение към родопчани!

Петя Михалевска с обръщение към родопчани!

Скъпи приятели, родопчани ,

Предстои ни избор , от който ще зависят не само следващите четири години, а живота на поколения напред . Днес всички ние можем да поемем по един нов път и това трябва да е пътят, който ще ни доведе до едно по-достойно, справедливо и светло бъдеще, в което нашите родители посрещат спокойно дните си, а децата ни намират реализация и бъдеще тук.

За съжаление, днес младите хора в Родопа планина все повече намаляват, напускайки родните си места в търсене на работа, препитание и реализация не само извън пределите на областта, а и извън пределите на страната. Планината опустява, а земя без хора – е ничия земя. Планината ни не е само място за почивка , а за живот . Тя е нашият дом . Хората тук години наред се надяваха , искаха , бореха се , но бяха лъгани, пренебрегвани и забравяни. Бяха им обещавани пътища, аптеки , болници, достойни доходи, работни места. Но , ако всеки човек не се чувства спокоен , щастлив и здрав, никаква политика , никакви послания , никакви депутати нямат абсолютно никакъв смисъл. Точно за това най-важният приоритет за мен сте вие , хората на Родопите , вашият ден , вашета усмивка , вашето бъдеще !

Ние от Българската Социалистическа Партия знаем какво и как трябва да се направи. Ние сме подговените хора за промяната ! Нашата цел е да има по-високи доходи, стабилна държава, да няма работещи бедни, да има по-високи пенсии, да има здравеопазване за всеки, да има повече работа, да има запазим държавата с грижа за всеки ! За да се постигне всичко това е нужна работеща и модерна икономика, зад която стои една образована нация.

​Сега в област Смолян виждам огромен неизползван икономически и географски и човешки потенциал, който може да бъде развиван. Аз много се вълнувах, преживявах , съпреживявах, плаках и се радвах с вас , поех много ангажименти, но най-важният от тях е да работим заедно, за да запазим и възродим живота в планината- нашият собствен живот. И това се постига чрез държавни политики за развитие на регионите и приоритетни програми за Родопите. Нужно е да се работи за развитие на туризъм в четири сезона и подобряване на транспортно сътрудничество с Гърция, за да се осигурят нови работни места. Ще настоявам за приемането на закон за защита на родопската марка, за да се защити местното производство. Моя лична кауза като бъдещ народен представител ще бъде приемането на закона за планината, които години наред събира прах по рафтовете на Народното събрание. Този закон трябва да бъде актуализиран и приет в най-кратки срокове.

Думите не могат да върнат надеждата, но действията и резултатите – да. Времето за думи изтече! На крачка сме от промяната.

Затова- гласувайте !

И с разума и със сърцето си !

За Родопа планина!

https://www.facebook.com/watch/?v=1432713987079145&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T- GK1C

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе