Хайри Садъков е водач на листата на ДПС за 22-ри МИР Смолян

Хайри Садъков  е водач на листата на ДПС за 22-ри МИР Смолян

Днес, Oблаcтното ръководство на ДПС в Смолян регистрира в РИК листата с имената на кандидатите за народни представители в предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 04 април 2021г. Водач на листата от 8 кандидати е досегашният депутат Хайри Садъков, който бе предложен от всички общински структури в областта.

На второ място е Десислава Кокутева от Девин, която е юрист с дългогодишен опит.

Трети в листата е Велко Хаджиев от Смолян икономист по образование със собствен бизнес.

Четвърта е психоложката Рина Пехливанова от Рудозем, следвана от Светозар Любомиров – педагог по български език с докторска степен от Неделино. Шеста в листата е Недка Пакулева от Чепеларе – също юрист с дългогодишен опит и пътен инженер.

Седма е Диляна Кашокова – инженер компютърни и комуникационни системи от Смолян, осми е Денис Кедиков от рудоземското село Елховец – специалист производствено-технически отдел в частна фирма и UX and UL Designer по специалност.

"В листата са млади, интелигентни родопчани, с богат опит в професиите си, които ще се борят за доброто на областта. Тяхната грижа за всяко населено място ще продължи. Кандидатите заявиха, че тръгват с ясна програма, като същевременно ще разчитат на една лоялна и коректна кампания, водени единствено от приоритетите на хората.

Вирни се горе