Хайри Садъков, ДПС: Страната ни има нужда ДПС да е в управлението.

Хайри Садъков, ДПС: Страната ни има нужда ДПС да е в управлението.

“Страната ни има нужда от управлението на ДПС и експертизата му”. Това заяви водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков на предизборна среща в девинското село Гьоврен. "За 10 години управление ГЕРБ оставя над 20 млрд. дълг – средно по 2 млрд. на година. България е на последно място в почти всички класации от страните-членки на ЕС.

Следващото Народно събрание ще има много тежка задача.Ще трябва да се прави избор – дали искаме ускорено, догонващо развитие на страната или искаме да продължим да вървим стремглаво надолу", категоричен бе Садъков.

"ДПС има програма за ускороно развитие и трябва да участва във властта, за да я реализира. Ако тази промяна не се случи ще станем свидетели на поредното увеличение на държавния дълг с още няколко десетки милярда, които дългове ще трябва да изплащат и внуците ни". По време на предизборната среща настоящият депутат представи и втората в листата на ДПС в Смолян Десислава Кокутева, като подчерта, че ДПС е единствената партия, която обединява в листите си млади хора на челни места и хора с политически и житейски опит, така че да има приемственост на поколенията и именно такъв млад и притежаващ нужната експертиза човек е правилният избор.

На срещата с избирателите присъстваха и общинските председатели на Движението в Девин и Борино Карамфил Каров и Ахмед Карадайъ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе