Денислав Костов: ГЕРБ се вслушва в гласа на всеки човек от планината и селото до големия град

Денислав Костов: ГЕРБ се вслушва в гласа на всеки човек от планината и селото до големия град

Моята мотивация са приоритетите, които винаги съм си поставял в служебната ми дейност. Мисията ми е защита интересите на малките, дребни стопанства от планинските райони.

Личният ми ангажимент ще е да работя за подкрепа на земеделските стопани. Те се нуждаят най-вече да достига бърза и адекватна информация до тях. Да им се улесни процесът на кандидатстване по различните схеми и мерки. Посредством тези субсидии те да увеличат и доходите си съответно.

Очаквам да бъде подкрепена коалицията ГЕРБ-СДС на областно и на национално ниво, заради всичко, което успяхме да направим в последните години. Конкретно в моя ресор беше солидна подкрепата за секторите земеделие и животновъдство. Доста хубави неща се случиха и по Програмата за развитие на селските райони по общини. Това ни дава стимул да продължим в посоката, в която сме се отправили.

Според мен ГЕРБ трябва да остане на кормилото на властта, защото показа, че може да управлява пандемични времена, в кризи – финансови, икономически и политически. Тя определено изгради добър административен капацитет. ГЕРБ се вслушва в гласа на всеки човек от планината и селото до големия град. Всичко, което е постигнато, е с много работа и резултатите са видими за всички.

ДЕНИСЛАВ КОСТОВ е роден на 21.08.1983 г. Бакалавър е от УНСС по информатика. Магистър по счетоводство. Втора магистратура – “Европейски експерт по земеделие и селски райони”. Директор на ОД на Държавен фонд “Земеделие” – Смолян. Работил за кратко в отдел “Координация и административен контрол” към Област Смолян. Семеен, с две деца.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе