Д-р Красимир Събев с най-много преференции в областта

Д-р Красимир Събев с най-много преференции в областта

Рекордьор по преференции от всички кандидати за народни представители в област Смолян е д-р Красимир Събев, трети в листата на ГЕРБ/СДС, по данни на ЦИК. Началникът на ОАИЛ в МБАЛ – Смолян са подкрепили, с персонален вот, 2 696 човека. Вторият в листата Недялко Славов е получил подкрепата на 1 967, а водачът д-р Даниела Дариткова има персонален вот от 1 715 души.

„Всяко ново предизвикателство приемам като нещо безкрайно отговорно, а работата ми като народен представител в последните четири години е период, достатъчно показателен“, коментира за Smolyannews д-р Красимир Събев.

Д-р Красимир Събев е магистър по анестезиология и интензивно лечение, обществено здраве и здравен мениджмънт. Началник на отделението по анестезиология и интензивно лечение в МБАЛ – Смолян. Три години е бил зам. директор по медицинските дейности в областната болница и депутат в 44-то Народно събрание.

„На избори отиваш с това, което представляваш – то не се създава за един месец, а през целия ти живот. Надявам се хората да са разбрали, че сме добри, отговорни, работливи и полезни. Аз не се приемам за политик и много ми се иска да се обединим всички, като българи, а не всеки в парламента да дърпа чергата към себе си“, каза в заключение един от най-позитивните и усмихнати кандидати за народни представители, които се явиха на парламентарните избори в неделя – 4 април.

Вирни се горе