Празничните светлини грейнаха в Чепеларе

Празничните светлини грейнаха в Чепеларе

Дядо Коледа пристигна специално в родопското градче за тържеството, което децата му организираха. Талантите на ОДК – Чепеларе пяха, танцуваха и свириха за белобрадия старец. За всички деца той беше приготвил много подаръци и лакомства, които неговите помощници – джуджетата бяха приготвили.

Посланиците на доброто от Детски театрален състав към НЧ „Родопска искра 1880“ призоваха всички към добри дела, към любов и разбирателство. Поздрав имаше и от ФА „Орфей“ към НЧ „Родопска искра 1880“ към всички присъстващи.

Кметът на Община Чепеларе – Славка Чакърова поздрави всички с настъпващите коледно-новогодишни празнични като им пожела здраве, щастие и единство. Нека всички заедно, като едно сплотено семейство да вървим по общия път за развитие на Община Чепеларе, да помним стойностните неща в живота и да постигаме нови успехи, каза още тя. С красиви фойерверки в небето запалихме светлините на Коледната елха тази вечер, като си пожелахме светостта, благородството и щастието да влязат в нашите души.

Вирни се горе