Поздравителен адрес от кмета на община Доспат по повод първия учебен ден

Поздравителен адрес от кмета на община Доспат по повод първия учебен ден

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ,

СКЪПИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ И АБИТУРИЕНТИ,

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

Първият учебен ден е онзи невероятен миг от живота на всеки човек, който остава завинаги като топъл спомен за най-добрия учител, за най-веселите мигове в клас и за приятелство за цял живот. Това е денят на щастливите усмивки от срещата с любимите учители и съученици, началото на следващото стъпало по стръмния път към върховете в науката, спорта и знанието.

Скъпи деца и първокласници, Вие сте най-развълнувани днес. В очите Ви виждам и трепет и плахост. Искам да ми повярвате – Вашият първи учебен ден е начало на едно вълнуващо пътешествие. То не винаги ще прилича на приказка и не винаги ще е лесно, но без съмнение ще бъде интересно и много полезно. Отговорната задача да бъде Ваша опора и вдъхновение се пада един човек, който ще остане завинаги в сърцата и умовете Ви – Вашият първи учител. Доверете му се, той знае посоката и с веща ръка ще Ви води по пътя на познанието, ще Ви подкрепя, когато се чувствате несигурни и ще Ви окуражава, когато е нужно.

Уважаеми учители и ученици, скъпи деца от подготвителните групи, първокласници и абитуриенти от випуск – 2017, честит първи учебен ден ! Приемете моите сърдечни пожелания за здраве, мъдрост и любов към знанието!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДОБЪР ЧАС!

С УВАЖЕНИЕ,

ИНЖ.ЕЛИН РАДЕВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ДОСПАТ

Вирни се горе