Поредицата „Кралете на дивото в Родопите“ стартира на 3-ти март от 22:00 ч. по Discovery Channel

  Поредицата „Кралете на дивото в Родопите“ стартира на 3-ти март от 22:00 ч. по Discovery Channel

След като експертът по оцеляване Джош Джеймс и професионалният готвач Мат Тебът бяха в България за снимките на един от епизодите на новото предаване на Discovery Channel „Кралете на дивото”, е време да видим и какви са ги свършили.

На Националния празник на България “Трети март” ще можем да видим специалния епизод на премиерното предаване, сниман у нас. Серията е заснета близо до Девин през май 2015 г. В епизода двамата водещи изследват българската дива природа. Те се опитват да оцелеят и намерят храна в продължение на една седмица и то без екипировка. По този начин двамата доказват, че благодарение на уникалните си умения, могат да се хранят като крале дори в най-екстремните условия… в случая диви райони на Родопите.

По повод ексклузивния епизод на предстоящата премиерна поредица, сниман в България, Discovery Networks организира кампания, с която в стила на канала Discovery Channel се обърна към всички българи, за да изрази преклонението към невероятната ни природа. “Уважение, което ще прочетем и в очите на Джош и Мат, когато за първи път стъпват в сърцето на Родопите. Телевизията избра едни от най-трогващите и обичани от всички българи произведения, възпяващи красотата на природата ни, като неслучайно и датата на „българския епизод“ е именно на 3-ти март.” – добавят от Discovery Networks.

По време на излъчването на първия епизод на „Кралете на дивото“ в ефира на Discovery Channel зрителите ще могат пълноценно да усетят предимствата на мултискрийнинг ерата, в която живеем и да участват в специална игра на Фейсбук страницата, докато гледат излъчването на епизода. Най-големите фенове на канала ще имат и шанс да спечелят награди, вдъхновени от самите крале.

Вирни се горе