Полицай от Смолян издъхна зад волана на личния си автомобил/ОБНОВЕНА/

Полицай от Смолян издъхна зад волана на личния си автомобил/ОБНОВЕНА/

На 22.01.2019 г. около 10.00 ч. в гр. Смолян, при потегляне от паркинг на МБАЛ – Смолян, с личният си лек автомобил “Хонда ЦРВ” със смолянска регистрация на служителя на РУ-Смолян Васил Стоев на 46 години от с. Чуреково, общ. Девин, му става лошо, в следствие на което е починал на място. Автомобилът му тръгва назад и се удря в паркиран автомобил „Тойота Рав 4", собственост на 56-годишен мъж от гр. Смолян и в престояващ автомобил “Мицубиши L 200”, собственост и управляван от 53-годишен мъж от гр. Смолян. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Извършен е оглед на местопроизшествие и е образувано следствено дело. За случая е уведомена Окръжна прокуратура Смолян.

Починалият Васил Стоев е старши полицай в РУ-Смолян от 2001 г., като през всички тези години е изпълнявал професионалния си дълг с чест и доблест към гражданите и пагона.

Ще ни липсва силното рамо на добър приятел и колега!

Ръководните екипи на ОДМВР-Смолян, на всички Районни управления, всички колеги на починалия, изказват своите съболезнования към семейството и неговите близки!

Вирни се горе