Д-р Даниела Дариткова е избрана за общински лидер на ГЕРБ в Смолян

Д-р Даниела Дариткова е избрана за общински лидер на ГЕРБ в Смолян

Председателят на ПГ на ПП ГЕРБ и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов участва в областно събрание на партията в Смолян. На него присъстваха евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Владимир Уручев, народният представител от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, областният координатор на партията Николай Мелемов и общинските ръководители и общинските организационни секретари на партията в областта. На срещата бе направен анализ на провелите се през 2014 г. предсрочни парламентарни избори. Обсъдена бе и актуалната политическа обстановка, както и предстоящите избори за местна власт. Цветан Цветанов благодари на общинските структури за добрата и конструктивна работа, както и за постигнатите много добри резултати в област Смолян на изборите за Народно събрание през есента на 2014 г. „Без екип и без този диалог, който правим постоянно със структурите на партията в страната няма как да се случат успешните политики на ГЕРБ по общини“, категоричен бе Цветанов.

На областното събрание бе оповестено и решението на Изпълнителната комисия за броя и състава на новите общински ръководства на партията в Смолянска област.

В община Смолян общински ръководител на ПП ГЕРБ става народният представител д-р Даниела Дариткова , общински организационен секретар – Денислав Костов, а членове на ръководството са Марин Захариев, Венера Аръчкова, Петя Пампорова, Димитрина Павлова и Ефрем Велинов.

В община Баните се утвърждава временно общинско ръководство до провеждане на събрание в срок до един месец. Начело на структурата временно там застава Венцислав Шишков със секретар Атанас Кандуров. Структурата в Борино ще се ръководи от Ахмед Асанов, а секретар ще е Огнян Кликов.

В Девин общински ръководител остава Руси Чаушев с организационен секретар Свилен Виденов.

Без промяна е и структурата в Доспат , начело с председателят на ОбС Елин Радев и секретар Адалберт Ферев.

В Златоград структурата отново ще се председателства от областният управител Недялко Славов и секретар Румен Пехливанов. Начело на общинската организация в Мадан е утвърден нов лидер – Веселин Атанасов. Организационен секретар става Анелия Хаджиева.

Структурата в община Неделино ще продължава да се ръководи от общинският съветник Бисера Миланова с нов секретар Емил Войводов.

В Рудозем за нов мандат е преизбран и одобрен Шукри Халилов, общински съветник и организационен секретар е Иво Сираков.

Общински ръководител в Чепеларе остава председателят на ОбС Костадин Петков, където секретар ще продължи да бъде заместник-кметът Георги Костадинов.

Вирни се горе