Волен Сидеров - кандидат за президент

Волен Сидеров - кандидат за президент

Волен Сидеров ще е кандидатът на “Атака” (Ataka.bg) за президент на предстоящите избори, съобщи самият той в Ямбол.

На журналистически въпрос за готовността на партията за местните избори Сидеров отговори, че водената от него формация ще участва и в тях самостоятелно, до два месеца местните структури ще обявят своите кандидати за кметове и за общински съветници.

Той каза, че очаква партията да се представи по-добре, отколкото на местните избори през 2007 г., да бъдат спечелени повече места за общински и за селски кметове, да бъдат избрани и повече общински съветници.

Сидеров заяви категорично, че парламентарната група на"Атака" ще продължи да подкрепя ГЕРБ, съобщи “Дарик радио”.

В противен случай щяло да последва дестабилизация на страната, президентско правителство и нови избори, което в момента не е нужно на държавата.

Той съобщи още, че е твърдо зад Цветан Цветанов.

Бойко Борисов ще извърши голяма грешка, ако отстрани от правителството Цветанов, за което истерично настояват и отляво, и отдясно. Той има несъмнени заслуги в борбата с организираната престъпност и точно затова е атакуван от политици като Костов, Станишев и Янев, които говорят днес еднакво с езика на мафията.

Все пак, ако от ГЕРБ направят генерални завои в политиката си, от “Атака” ще променят отношението си, закани се Сидеров.

Вирни се горе